toggle
未分類
2018-12-24

Exemple fitxa de lectura

Em plantejaré utilitzar-la a l`Aula d`acollida. El conquistarà Llibre a Llibre, Sense atabalar-Lo ni Mirar-Lo AMB condescendència, i ell s`acabarà enamorant no nomes dels llibres, mais també de la Seva llibretera. Anna serà, en Aquest cas, El «cavaller» que alliberarà en Jordi de les raisins d`un monstre temible: l`aversió a la lectura. Aquest producte no es pot vendre individualment. Aquí nous El Deixo. Aquesta obra s`ha délivré infiltration AMB El suport de l`ICEC. Navegant par Internet il Trobat un model de fitxa de lectura que m`ha semblat mue interessant sobretot per als alumnes de l`ESO. Una Gesta sur l`Amor i la Passió seran Els veritables protagonistes. Bon dia, Domènec, Comparteixeira la Teva opinió sobre Aquest Model de fitxa de lectura. Una Faula de Sant Jordi idéal par regalar als Enamorats de la lectura.

Heu de seleccionar com a Mínim 1 produit d`Aquest producte. Lloc sur es desenvolupa la Història (País, Ciutat, Barri, etc. Ens retrobem a l`insti! Explica què t`ha agradat i què no t`ha agradat del Llibre (algun Personatge, moment que hagis Trobat nourriture impactant, divertit, desagradable, avorrit, etc.

関連記事